• Voor professionals
  • Vacuümcomponenten
  • Grijper systemen
  • Product handling
  • Advies
  • Maatwerk

Topartikelen van Piab

Omdat wij een officiële dealer van Piab zijn, verkopen wij alle componenten voor uw vacuüm- en grijperoplossing, zoals ejectoren (COAX) en zuignappen uit de lijnen piGRIP en Duraflex. G&H Solutions is al meer dan 50 jaar werkzaam binnen de vacuümtechniek en product handling en beschikt over een ruim assortiment aan producten. Wij helpen u een geschikt component van Piab aan te schaffen voor uw werkzaamheden. U ontvangt steun bij het hele proces, van de engineering tot aan de aftersales.

Opzoek naar artikelen van Piab?

Een ruime keuze aan producten van Piab: COAX-ejectoren en zuignappen uit de lijnen piGRIP Duraflex

In onze webshop bekijkt u ons ruime assortiment aan vacuümgrijpers, vacuümzuignappen en andere componenten. U kiest onder andere uit de volgende begrippen binnen Piab:

  • De COAX-ejector: staat bekend om haar compacte formaat en snelle en efficiënte werking;
  • De zuignappen uit de collectie piGRIP, welke u naar wens en behoefte samenstelt;
  • De zuignappen uit de collectie Duraflex zijn van slijtvast, afdrukarm materiaal en staan bekend om hun elastische en goed afdichtende eigenschappen.

De componenten zijn beschikbaar in diverse materialen, vormen en groottes. Als erkende partner van Piab bieden wij namelijk een brede collectie van dit merk aan. Zo kunt u onderdelen, zoals vacuümschakelaars, kiezen die perfect op het oppervlak van uw product aansluiten. Twijfelt u of u het beste componenten of zuignappen uit de collectie COAX, piGRIP of Duraflex van Piab kunt bestellen? Win dan advies in bij onze specialisten!

Digitale vacuüm schakelaar

Digitale vacuüm schakelaar

Vacuüm schakelaar pneumatisch, NC

Vacuüm schakelaar pneumatisch, NC

Componenten of zuignappen van Piab op maat

Laat u adviseren door onze professionals die u helpen een vacuümsysteem op maat te realiseren. Zij helpen u materialen te kiezen die naadloos binnen uw systeem passen. Zo bent u verzekerd van een veilig en schadevrije verplaatsing van uw producten. De begrippen COAX, piGRIP en Duraflex van Piab staan bekend om hun ejectoren en zuignappen van hoogwaardige kwaliteit en worden gebruikt in diverse industrieën over de hele wereld. Onze specialisten helpen u graag inzicht te krijgen in de voordelen van de diverse producten, zodat u uw productieproces verder perfectioneert. Na uw aankoop profiteert u, indien gewenst, van een adviesbezoek waarbij we de componenten testen. Zo bent u verzekerd van een goed werkende productielijn.

Neem contact met ons op voor advies over onze componenten en zuignappen van Piab

Wilt u ook een optimaal vacuümsysteem realiseren? Bezoek dan de webshop om ons assortiment van Piab COAX, piGRIP en Duraflex te bekijken. Bestel uw zuignappen, vacuümsysteemgrijpers van Piab of ander toebehoren online. Wilt u eerst advies inwinnen bij onze experts? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken via ons contactformulier, door te bellen naar +31 (0) 85 060 5566 of door een e-mail te sturen naar sales@g-hsolutions.com.