• Voor professionals
  • Vacuümcomponenten
  • Grijper systemen
  • Product handling
  • Advies
  • Maatwerk

Topproducten van Kenos

Kenos is een absoluut topmerk als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een grote vacuümgrijper. Als Piab-dealer verkopen wij complete Kenos-systemen of onderdelen om uw productielijn te optimaliseren. G&H Solutions is al meer dan 50 jaar specialist op het gebied van vacuüm- en grijperoplossingen en adviseert u welk systeem het beste binnen uw bedrijf past. Met onze klantgerichte service en expertise vinden we met u een technische oplossing op maat!

Opzoek naar artikelen van Kenos?

Kenos fabriceert fantastische technische oplossingen, zoals een vacuümgrijper

Een vacuümgrijper van Kenos garandeert een veilige en schadevrije verplaatsing van uw materialen. Als voorloper binnen de vacuümgrijpers is dit systeem toepasbaar op diverse materialen en branches. Door deze flexibele inzetbaarheid is de grijper geschikt voor allerlei oppervlakken, vormen, gewichten en materialen. Naast een volledig systeem kunt u ook losse onderdelen en montage-elementen van Kenos kopen. Win advies in van onze specialisten en laat u aan een systeem op maat helpen. Na aanschaf testen onze specialisten uw systeem op locatie. Zo bent u verzekerd van een succesvolle aankoop!

KHVG600-120.N335.BL2

KHVG600-120.N335.BL2

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze vacuümoplossingen

Heeft u interesse in een vacuümgrijper van Kenos? Of wilt u meer informatie over onze producten en vacuümsysteemgrijpers van Piab, onze officiële partner? Neem dan contact met ons op en laat u adviseren door onze specialisten die u ondersteunen in het vinden van een vacuümoplossing voor uw bedrijf. U bereikt ons door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar +31 (0) 85 060 5566 of een e-mail te sturen naar sales@g-hsolutions.com. Wij staan u graag te woord.