• Voor professionals
  • Vacuümcomponenten
  • Grijper systemen
  • Product handling
  • Advies
  • Maatwerk

Soft-grippers

Bij G&H Solutions bestelt u soft-grippers van hoogwaardige kwaliteit. Ons bedrijf is al meer dan 50 jaar werkzaam in de vacuüm- en grijpertechniek en product handling en staat voor een klantgerichte aanpak op maat. Zo laat u zich voor de aanschaf van uw soft-robot-grippers adviseren door onze specialisten, die u ondersteunen vanaf de engineering tot aan de aftersales van uw componenten. Dankzij ons ruime assortiment realiseren we een grijperoplossing op maat die perfect aansluit op uw productielijn en/of robot. Voor het optimaliseren van uw werkzaamheden met onze robotgrijpers, schakelt u daarom onze experts in!

Opzoek naar soft-grippers??

Soft-grippers om uw grip te verbeteren

Soft-grippers zijn perfect te gebruiken voor fijne objecten met een aparte vorm of oppervlakte. Het flexibele materiaal van de soft-grippers vormt zich namelijk naar het product dat het grijpt. De soft-robot-grippers en andere soft-robot-tech zijn daarmee ideaal voor pick-and-place-toepassingen. Door de fijne techniek van de soft-robot-grippers bent u verzekerd van een schadevrij en veilig vervoer van uw producten. U bestelt bij ons onder andere ronde verstelbare robotgrijpers en parallelgrijpers. Door ons modulair systeem kunt u eenvoudig onderdelen aan uw soft-robot-grippers toevoegen of wijzigen, zodat uw gehele soft-gripper optimaal functioneert en perfect op uw toepassing aansluit. Daarnaast bezoeken onze specialisten uw locatie voor het testen van de soft-robot-grippers. Zo wordt u geheel ontzorgd en bent u verzekerd van een goed werkend soft-grijpsysteem. Vraag onze experts gerust om advies over onze diverse montage-elementen voor robotgrijpers.

Ronde verstelbare grijpers

Ronde verstelbare grijpers

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze robotgrijpers

Wilt u ook soft-grippers uit onze webshop bestellen of wenst u graag meer informatie over onze vacuüm- en grijperoplossingen, zoals onze ejectoren? Neem dan contact op met onze specialisten en bespreek welke robotgrijpers het best binnen uw bedrijf passen. U kunt ons bereiken door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar +31 (0) 85 060 5566 of een e-mail te sturen naar sales@g-hsolutions.com.