• Voor professionals
  • Vacuümcomponenten
  • Grijper systemen
  • Product handling
  • Advies
  • Maatwerk

Van SRT vindt u innovatieve soft-robot-tech

Bij G&H Solutions vindt u van SRT componenten of grijpers voor soft-robot-tech. De soft-robot-tech grijpers van SRT staan bekend om flexibele en snelle werking voor het sorteren, verplaatsen en verpakken van (fragiele) materialen. Als specialist in vacuümtechniek, grijpertechniek en product handling ondersteunen en ontzorgen we u met onze klantgerichte aanpak en oplossingen op maat. Voor het aanschaffen van onze soft-robot-tech grijper van SRT schakelt u daarom onze specialisten in.

Opzoek naar SRT componenten of grijpers?

Waarvoor heeft SRT de grijper met soft-robot-tech ontwikkeld?

De grijper met soft-robot-tech van SRT is perfect voor het verplaatsen, sorteren en verpakken van kwetsbare materialen en producten met een afwijkende vorm die weinig wegen. De soft-gripper is flexibel, praktisch en uiterst betrouwbaar. De beweging van de vingers van de grijper is te vergelijken met menselijke vingers. Door de flexibiliteit van het materiaal sluiten de tangen zich voorzichtig op het object en passen zij zich makkelijk aan het product aan, zodat het niet beschadigt. Dit is ideaal voor fragiele producten, zoals etenswaren. Voor het verplaatsen van zware producten vindt u ook grijpers van Piab, wij zijn namelijk officiële partner van deze fabrikant. De Kenos-lijn van dit topmerk is geschikt voor uiteenlopende toepassingen.

SFG-FCA4-M3028

SFG-FCA4-M3028

Wilt u meer informatie over onze producten?

Wilt u meer weten over onze soft-robot-grijpers? Of heeft u interesse in de andere producten uit ons uitgebreide assortiment? Neem dan contact met ons per e-mail via sales@g-hsolutions.com of aan de hand van ons contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. We zijn ook telefonisch te bereiken via +31 (0) 85 060 5566.