• Voor professionals
  • Vacuümcomponenten
  • Grijper systemen
  • Product handling
  • Advies
  • Maatwerk

Zuignappen van hoge kwaliteit

Bij G&H Solutions vindt u zuignappen van hoogwaardige kwaliteit voor uw vacuüm- en grijperoplossing. Er is een ruime keus in zuignappen die volledig aan de eisen van de FDA voldoen, zodat u verzekerd bent van een veilige verplaatsing van uw producten. Met meer dan 50 jaar ervaring hanteren wij een persoonlijke aanpak om uw zo goed mogelijk te ondersteunen in het realiseren van een technische oplossing voor uw bedrijf.

Op zoek naar zuignappen?

Ontdek ons ruime assortiment aan zuignappen met een FDA-goedkeuring

In ons brede aanbod aan zuignappen, met een goedkeuring van de FDA, vindt u diverse typen zuignappen die voor verschillende oppervlakten, groottes en gewichten geschikt zijn. U profiteert bijvoorbeeld van een breed aanbod aan Piab-zuignappen, omdat wij een erkende partner zijn van deze fabrikant. Door de diversiteit aan materialen weet u altijd een zuignap te vinden die perfect op uw product aansluit. U vindt er onder andere de volgende typen:

Per product vindt u een specificatie, zodat u weet welke zuignap FDA-gecertificeerd is en welke niet. Daarnaast laat u zich adviseren door onze experts die u graag helpen te bepalen welk grijpersysteem het beste aansluit op uw productielijn. Ook is een bezoek op locatie mogelijk, waarbij we uw systeem uitgebreid testen.

Vlakke zuignappen rond

Zuignappen rond 3

1,5 balg zuignappen rond

Zuignappen rond 1,5

Plaats uw bestelling snel online of neem contact met ons op

Als u zuignappen met een goedkeuring van de FDA wilt bestellen bij ons bedrijf, dan bezoekt u onze webshop om ons ruime assortiment te bekijken. Voor meer informatie over onze producten of passend advies neemt u eenvoudig contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar sales@g-hsolutions.com of te bellen naar +31 (0) 85 060 5566.