• Voor professionals
  • Vacuümcomponenten
  • Grijper systemen
  • Product handling
  • Advies
  • Maatwerk

Zuignappen voor dozen en karton

Bij G&H Solutions vindt u zuignappen van hoogwaardige kwaliteit die specifiek bedoeld zijn voor dozen en karton. Als specialist in vacuümtechniek en grijpoplossingen ondersteunen we u met technische oplossingen voor het veilig verplaatsen, sorteren en verpakken van uw producten. U kiest in onze webshop uit een ruim assortiment aan zuignappen in verschillende afmetingen en vormen, zodat u altijd een geschikt model vindt voor uw toepassing.

Opzoek naar zuignappen voor dozen en karton?

Een divers aanbod aan zuignappen voor dozen en karton

Zuignappen dienen goed te passen bij het materiaal dat ze verplaatsen. Als uw product te zwaar is voor de zuignappen, of de zuignap niet goed aansluit op karton, kunnen uw producten beschadigd raken doordat ze niet goed gegrepen worden. U vindt bij ons zuignappen die speciaal ontwikkeld zijn voor aansluiting op dozen en karton. We verkopen diverse cups in verschillende vormen en groottes, zodat u altijd een zuignap vindt die naadloos op uw product aansluit. Vlakke zuignappen zijn het meest geschikt voor karton. Wij zijn officieel partner van Piab, dus u vindt ook de beste zuignappen van dit topmerk. Laat u informeren door onze experts en ontdek de beste optie voor uw bedrijf!

Vlakke zuignappen rond

Vlakke zuignappen rond

Ovale zuignappen vlak

Ovale zuignappen vlak

Plaats uw bestelling online of neem contact met ons op voor meer informatie

Voor het bestellen van zuignappen die specifiek geschikt zijn voor dozen en karton, bezoekt u onze webshop. Kies uit ons ruime aanbod en plaats uw bestelling eenvoudig online. Wilt u meer weten over onze vacuümzuignappen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of per e-mail via sales@g-hsolutions.com. U kunt ons ook telefonisch bereiken via +31 (0) 85 060 5566.