• Voor professionals
  • Vacuümcomponenten
  • Grijper systemen
  • Product handling
  • Advies
  • Maatwerk

Ovale zuignappen

Bent u op zoek naar ovale zuignappen voor uw bedrijf? Dan moet u bij G&H Solutions zijn. Bij ons bedrijf koopt u namelijk zuignappen van hoogwaardige kwaliteit voor diverse toepassingen. Met meer dan 50 jaar ervaring binnen de vacuüm- en grijpertechniek en product handling zijn wij uw partner voor uw toepassing. Wij werken op klantspecificatie, waardoor wij producten op maat realiseren. Als u balgcups zoekt die perfect in uw productielijn passen, dan schakelt u onze specialisten in!

Opzoek naar ovale zuignappen?

Keuze uit een ruim assortiment aan ovale zuignappen en balgcups

In onze webshop bekijkt u ons brede aanbod aan balgcups. Dit zijn ovale zuignappen die perfect zijn om oneffen oppervlakten of werkstukhoogtes te compenseren. Ook bij materialen die gemakkelijk beschadigen, zijn de balgcups uitstekend inzetbaar. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan buizen, flessen of zakjes. We verkopen zelfs speciale zuignappen voor kartonnen dozen. In onze webshop vindt u ovale zuignappen van verschillende groottes, zodat u altijd een perfect passende cup voor uw materiaal vindt. U kiest bijvoorbeeld uit een breed aanbod aan producten van Piab, onze officiële partner. Weet u niet wat het beste geschikt is voor uw toepassing? Onze experts helpen u graag een ovale nap te vinden dat perfect bij uw productielijn past. Als u dat wilt, komen we het zelfs op locatie testen.

Ovale zuignappen vlak

Ovale zuignappen vlak

Ovale balg zuignappen

Ovale balg zuignappen

Bekijk ons aanbod en plaats uw bestelling snel

Wilt u balgcups van ons bedrijf bestellen? Bekijk dan onze webshop en plaats uw bestelling. Onze ovale zuignappen zijn van uitstekende kwaliteit. Voor passend advies neemt u eenvoudig contact met ons op via ons contactformulier of per e-mail via sales@g-hsolutions.com. Daarnaast zijn we telefonisch te bereiken via +31 (0) 85 060 5566.