• Voor professionals
  • Vacuümcomponenten
  • Grijper systemen
  • Product handling
  • Advies
  • Maatwerk

Kenos KSL Safe & Light COBOT gripper

Geplaatst: 27-01-2023

De Kenos KSL vacuümschuimgrijper is een robuuste en eenvoudige oplossing voor een breed scala aan doeleinden, met name palletiseren bij zware toepassingen in ruige en stoffige omgevingen. Dankzij het speciale ontwerp van een koolstofvezelstructuur die een schuimlichaam vasthoudt, is het extreem licht van gewicht waardoor maximaal gebruik kan worden gemaakt van de kracht van de robot of cobot. Bovendien maakt dit ontwerp het een vanzelfsprekende oplossing voor collaboratieve toepassingen. De KSL is verkrijgbaar met terugslagklep- of flowbegrenzingstechnologie.

Kenmerken:

- Een cobotvriendelijk ontworpen grijper met een zeer laag gewicht waardoor de payload van de cobot wordt gemaximaliseerd.

- Ononderbroken processen in ruige en stoffige omgevingen dankzij het hoogwaardige, robuuste ontwerp, materialen en kleptechnologie.

- Geringe uitvaltijden door het magnetische EasyFoam-systeem voor snelle en eenvoudige vervanging van de schuimrubberen grijplaag voor onbepaalde tijd.

- Plug&Play oplossing met UR cap voor UR cobots.

- Vertikaal en/of ondersteboven hanteren met de economische flowbeperkingsoplossing met gekalibreerde gaten.

-Constant vacuümniveau zonder aanpassingen van de grijper dankzij het onafhankelijke klepsysteem.

- Externe of interne vacuümbron.

- Optionele cobot/robot-interface.

 

Op dit moment wordt hard gewerkt om deze serie in de webshop zichtbaar te maken. Interesse? Wij helpen u graag met advies en het kiezen van de juiste uitvoering. Ook een test met uw product is mogelijk.

Bel 085-0605566 of stuur een e-mail naar:  sales@g-hsolutions.com

 

Nieuws overzicht