Uw partner voor:
Vacuümcomponenten
Grijper systemen
Product handling

Gripping & Handling Solutions B.V. is Piab distributor

Geplaatst: 24-08-2017

In navolg van het succes als distributor van de KENOS systeem grijpers is Gripping & Handling Solutions B.V. nu ook officiëel distributor van Piab AB geworden.

Dit is voor zowel Piab als voor G&HS een belangrijke strategische stap die cross-selling van de KENOS en Piab oplossingen mogelijk maakt en een forse groei in marktaandeel zal opleveren.

Voor G&HS betekent dit een forse uitbreiding in het producten pakket op het gebied van vacuüm componenten en -systemen voor industriële automatisering en een enorme stap voorwaarts in technische- en innovatieve oplossingen waarmee de markt nog beter bediend wordt.

Zowel KENOS als Piab bieden hoogwaardige grijpers en grijper componenten voor o.a. de verpakkings-, hout- en voeding industrie. Gripping & Handling Solutions B.V. biedt naast deze systemen en componenten de engineering en support die een perfect resultaat voor de klant waarborgt.

Over Piab:

Opgericht in 1951, ontwerpt Piab innovatieve componenten voor de industriële automatisering, gebaseerd op vacuüm oplossingen welke het energie verbruik drastisch verlagen en tegelijkertijd de productiviteit en werk omstandigheden van vacuüm gebruikers over de hele wereld enorm verbeteren. Als betrouwbare partner van vele grote fabrikanten over de hele wereld, ontwikkeld en fabriceert Piab een complete lijn vacuüm generatoren, vacuüm toebehoren, vacuüm conveyors en zuignappen voor toepassing in geautomatiseerde handling en productie processen. Piab past COAX®, een compleet nieuwe dimensie in vacuüm technologie, toe in veel van de originele producten en oplossingen. COAX® cartridges zijn kleiner, efficiënter met energie en betrouwbaarder dan conventionele ejectoren en kunnen direct geintegreerd worden in machines en/of grijpers. Dit resulteerd in een flexibel en modulair systeem.

Piab is een wereldwijde organisatie met verkooppunten en distributors in bijna 70 landen. Hoofdkantoor van Piab is in Zweden.

Nieuws overzicht